JUICY'S ISLAND ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Juicy's Island Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2024 om 21:44 Heerlijk eten, op afgesproken tijd bezorgd. Altijd super lekker, veel saus + smaak!
27 apr 2024 om 23:04 Had 3 bestelling 1Pasta was over cooked,patat had geen sauce. Chicken wings was heel droog
3 apr 2024 om 20:01 Eten was niet zo lekker, ik bestel vaak hier, maar deze keer was het niet zo lekker eten was koud en kip was verbrand.
24 mrt 2024 om 10:48 For the prices that i have paid. Its VERY SAD. My porkchop was burnt i couldnt eat it. I almost had no chicken. The ribs was so little and bad. The only good thing was the fries. Salade was salty. So it was a waist of money forsure.
14 mrt 2024 om 21:35 Ik besteld altijd bij juicy’s heerlijk netjes verzorgd eten goeie smaak echt een restaurant waar je geen spijt van heb ook complimenten naar de medewerkers en manager als iets niet goed loopt in de bestelling ze handelen direct en op de juiste wijze
11 mrt 2024 om 9:40 Drinti fista bon Perta
8 mrt 2024 om 10:30 Ik bestel een groot kip met patat maar het was een beetje, bijna niks van kip. Ik betaald voor een grote cocorico krijgt een kleine blikje
5 mrt 2024 om 22:23 Eten nooit aangekomen ben niet gebeld niks!!!
17 feb 2024 om 0:12 Top top top spul !!!!
16 feb 2024 om 22:44 Wauwwwww er zaten gewoon haren in ons eten. Heel de avond hebben we bovem de pot gehangen. Geloof mij , hier moet je echt niet bestellen wat is dit schandalig. Nog nooit meegemaakt
26 jan 2024 om 19:42 Deel van bestelling miste, nog geen geld retour
22 dec 2023 om 21:53 Het was heel erg lekker!! Bezorging duurde een beetje lang, maar het was begrijpelijk aangezien het op een vrijdag avond was.